Vertrouwenspersoon binnen Fiducia

Hoi allemaal! Mijn naam is Marah, 26 jaar oud en nu een jaartje lid bij Fiducia. Binnen een vereniging vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt, maar ook dat je bij iemand terecht kan als je iets vervelends hebt meegemaakt of ergens mee zit. Ik heb dan ook niet lang na hoeven denken toen ik door het bestuur werd ik gevraagd of ik interesse had in de rol als vertrouwenspersoon binnen Fiducia. 

Een klein beetje achtergrond informatie over mijzelf. Ik werk momenteel binnen de GGZ met kinderen en ouders die verschillende (opvoed)vragen hebben. Naast mijn werk vind ik het leuk om te fotograferen en heb ik een kleinschalig fotografie bedrijf. Natuurlijk sta ik ook graag op het korfbalveld om een balletje te schieten. 

Als vertrouwenspersoon hoop ik toegankelijk te zijn voor alle leden. Het is natuurlijk niet fijn om zelf te blijven rondlopen met een naar gevoel, terwijl er iemand is waarmee je het kan delen. Mocht je dus iets hebben meegemaakt of ergens mee zitten, kan je altijd contact met mij opnemen om erover te praten! (06-20363537 / marahvandenbroek@gmail.com)


Liefs,Marah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *