Net niet voor de E1

Nova E1 – Fiducia E1

Onder een mooi herfstzonnetje begonnen de vijf meiden van de E1 zaterdagochtend aan een pittige wedstrijd. Nova E1 had vorige week 11-3 van ons gewonnen, dus trainers Menno en Froukje hadden de ploeg hier de hele week op voorbereid. De trainingen hadden blijkbaar geholpen, want Femke en Lisa zetten ons snel op een 0-2 voorsprong. Helaas kwam Nova door 3 doelpunten toch weer op voorsprong. Eerst had Femke via een strafworp een kans op de 3-3, maar toen dat niet lukte maakte ze even later alsnog de gelijkmaker. Vervolgens kreeg Meike er zin in en zorgde er met twee mooie doorloopballen voor dat we met een 3-5 voorsprong de rust ingingen.

Na de rust werd het 5-5 en waren de teams erg aan elkaar gewaagd. Er werd goed verdedigd en goed overgegooid, maar er waren niet zoveel kansen. Toen we 6-5 achter kwamen was daar weer Femke om de 6-6 te maken. Maar toen wist Nova het in de laatste vijf minuten ook nog 7-6 te maken, en daar konden we helaas niet meer tegenop. Net aan verloren dus, maar een veel betere uitslag dan vorige week en supergoed gespeeld!