Derde overwinning voor Fiducia C1

Fiducia C1 – Fortissimo C1  9-7

Afgelopen zaterdag  was de wedstrijd tegen streekgenoot Fortissimo uit IJsselstein. Beide ploegen hadden de eerste 2 wedstrijden gewonnen dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. De ploegen kennen elkaar zeer goed, zowel de coaches als de spelers evenals de vele toeschouwers. Het weer was redelijk droog en we hadden vandaag zowaar een neutrale goede bondsscheidsrechter. De tegenstander paste zich zoals verwacht netjes op aan onze opstelling. Desondanks was de start goed voor onze C1 want Floris versierde een mooie strafworp die Yara knap verzilverde. Via een korte kans van Marc kwamen we  al snel op een 2-0 voorsprong. De 2e aanval ging goed door via een mooie doorloopbal van Kim. Maar daarna scoorde de tegenstander een doorloopbal. Desondanks ging de C1 goed door en via doelpunten van Marc, een schitterende doorloopbal van  Daan en Kim liep het uit naar een comfortabele ruststand van 7-2. De 2e helft was een stuk minder waardoor Fortissimo nog dichtbij kwam maar Yara en Marc zorgde uiteindelijk voor een verdiende 9-7 overwinning. Volgende week staat de return alweer op de rol en deze hebben we nog niet zomaar gewonnen. Dus een weekje hard trainen en dan moeten we hier ook klaar  voor zijn.